måndag 27 juli 2015

Samtiden


 
 
Det mest upprörande med att Jimmie Åkesson festat med Ultima Thule är att han hade så extremt fula shorts på sig på bilderna. Lite stil kan man väl ändå begära av en som skall föreställa presentabel?

Två människor, varav en kör buss, har sex. (Det är bara ett räkneexempel!) Vafan! Vad säger trafikpolisen? Vinkeln på artikeln var dock inte trafiksäkerhet, utan att någon annan hade råkat se dem och blivit upprörd… inte av trafiksäkerhetsskäl, utan av moraliska… Paret var dock inga blottare och blev nog lika illa till mods av att vara betittade, men artikelförfattaren väljer att framställa dem som omoraliska samhällsomstörtare.

Heder åt Chris o Neill! I en intervju berättar han att han tar hela försörjningsansvaret för sin kärnfamilj! Ingen kunglig titel åt honom, och vi skattebetalare behöver inte betala en krona till Madeleines utsvävningar! Gött! Men… jag kollade nyss, och Madeleine har inte avsagt sig något apanage. Hur går det ihop? Han sade faktiskt att om han inte arbetade skulle de inte kunna få mat på bordet. Jag hoppas att det betyder att Madeleines försörjningsbidrag numera är justerat ner till lägsta socialbidragsnorm. Jag menar, man får ju inte vänta sig att stekta sparvar flyger in i munnen…

Varje Veckas Löpsedlar Hela Sommaren: ”NU kommer sommarvärmen!”
Det känns som om hela Sverige tvångsanslutits till någon Sekt. Om vi bara TROR tillräckligt mycket, och bortser från att jorden aldrig gick under och att silverarken aldrig kom, kanske vår sektledare har rätt den HÄR veckan… Inse, vilseförda själar, att sommarvärmen aldrig kommer och att ni måste jobba på den INRE lyckan och edra kackiga äktenskap själva, utan hjälp av vädergudarna och grillölen. Det kan leda till en djupare lycka än tjockleken på hudens pigmentlager!

(Själv har jag nyss kommit hem från Danmark där solen sken hela tiden och där det fanns Tuborg Grön, så i år slipper jag ta tag i livets surdegar och klarar mig ett år till. Men det är bara som det skall vara: Den som predikar säck och aska till menigheten skall själv leva i överflöd!)

Och nu är det rötmånad och nyhetstorka. Klart att det dyker upp en UBÅT, då! Jag tror minsann att Sverige har ett hemligt försvarsavtal med Främmande Makt, så att det skall hända NÅGOT intressant för svenskarna att samlas kring, när det mesta bara är samma, samma och tidningarna tycker det är relevant att ”avslöja” att Jimmie har kvar sina polare från förr.

Förra veckans SCOOP var att en totalt ointressant flumtant först ville ha en LEJONHANNE vid sin sida, och att hon senare tyckte att hon själv var det bästa ligg hon haft. Jaha.

Jag hoppas att detta med Ubåten blir mera spännande än följetongen ”Kändisdotter manifesterar sin översexualiserade världsuppfattning i artiklar som hon tagit initiativ till själv” eller den oändliga artikelserie där kränkta människor rasar över att samma regler gäller för dem som för alla andra.

Min bästa: ”Polisen vägrade utreda stölden på min cykel!” Jaa… Det är inte lätt att jaga en cykeltjuv utan spår och utan spaningsuppslag. Hur länge tycker man det är rimligt att Polisen letar en stulen cykel i alla förråd och utanför varje hus i hela Storstockholm? Det räcker väl med en anmälan och ett ramnummer så Polisen kan kolla av mot beslagtaget gods? Nää… Då är det bild med besviket ansiktsuttryck och korslagda armar framför det tomma cykelstället.

Jag tror på fullaste allvar att man numera blir snäppet dummare i huvudet efter en genomläsning av dagens tidningar, istället för det önskvärda: att man blir upplyst och uppdaterad.

Skall nu inleda mediadetox för att komma ut på andra sidan; renad, fokuserad och kanske lite mindre förbannad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar