fredag 14 november 2014

Om vi var Blötdjur...



… skulle alla våra inre organ vara samlade i en säck i kroppen. Vi skulle inte ha något skelett – varken inne i våra kroppar eller som stödjande skal utanpå. ”Men Du då?” skulle vi säga åt killen som kom släpande med ett skal. Han skulle svara: ”Amen vaddå, det här är inte något exoskelett, det är bara mitt, liksom… skal.” Och han skulle ha rätt. Hans skal skulle dessutom hjälpa honom att andas. Skulle man få för sig att lacka sitt skal i nån trendig färg, skulle man sakta kvävas till döds.

(Snäckorna i trädgården tar upp syre genom små hål i skalet. Skojfriska skalmålningar är roligt på facebook, men snäckorna dör.)

Strax innanför munöppningen skulle vi inte ha tänder, utan en RADULA! Tänk dig att tungan istället hade en massa små tänder, som liksom raspade sönder maten innan vi kunde svälja. Tänder som slets ner skulle snart ersättas av nya små vassa utskott.

Vissa av oss skulle vara tvekönade och en del av oss skulle inte ha några könsorgan alls. Så olika kan ödets lotter falla. Men som tröst får de som blivit utan könsorgan ett hemligt vapen: Smygblottarens!

 ”Du kanske tror att detta är en helt vanlig ARM?”
”Ehh…jaa…”

”Ta på den!”
”Ja?”

”Du TOG på den! Just som jag omvandlat den till en dold FORTPLANTNINGS-LEM!”

(Jodå – kan DU på rak arm (Häpp!) avgöra vilken av bläckfiskens armar som är DEN armen?)

Så nästa gång det är maskerad – bli ett Blötdjur! Smörj in din nakna överkropp med glidslem. Tag en tysk armehjälm på ryggen som en ryggsäck, trä en Näcken på tungan och håll en dildo, stor som en limpa, i din ena hand. Vifta med den som en fransman skulle gjort under alla samtal och understryk det du säger genom att dunka den i bordet.
Annan maskeradgäst: ”Men… den där… verkar ju bara vara SJUK på nåt sätt… Vad skall det föreställa?”

 


Men Konstapeln... jag är ett Blötdjur!
(Bild: Hannes)
 
 

(Skrivet under inverkan av smärtstillande och endorfiner. Det är inte speciellt bra, men alla fakta stämmer och det kan ju vara lite bra att 1) Få veta mera om våra vänner Blötdjuren 2) Få en liten inblick i hur mina kasserade texter ser ut.)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar